Cookie Consent by Privacy Policies website

Senaste nytt från Solhöjden

Här har vi samlat nyheter som berör det spännande bostadsprojektet Solhöjden! Är du intresserad av att följa projektets uppdateringar? Signa då gärna upp dig på vårt nyhetsbrev så att du inte missar något av det som är på gång i området!

12 juni 2024

Timråbo tecknar den sista markanvisningen för byggrätt på Solhöjden

Markanvisningen avser den åttonde och sista byggrätten för flerfamiljsbostäder på Solhöjden. Detta innebär att projektet nu är fulltecknat.

Läs mer
27 mars 2024

A-hus köper tomt för visningshus på Solhöjden

A-hus har köpt tomt för visningshus på Solhöjden. Det innebär att Älvsbyhus får en granne och att två tomter avsedda för visningshus nu är sålda.

Läs mer
16 februari 2024

Älvsbyhus köper tomt på Solhöjden

Under veckan har den första tomtförsäljningen genomförts – nu står det klart att Älvsbyhus kommer bygga ett visningshus på Solhöjden. Försäljningen av tomten är en positiv nyhet och ett tydligt budskap från Sveriges största småhustillverkare som tror på projektet.

Läs mer
02 november 2023

BoNorr skriver avtal med Solhöjden

Jämtländska BoNorr är den senaste i raden av byggherrar som skriver avtal med Timrå kommun om markanvisning på Solhöjden. BoNorr är en stabil aktör med en flerårig historik i branschen. De arbetar i hela processen från tidiga skisser till bygglovsprocessen...

Läs mer
10 juli 2023

Solhöjden blir verklighet

I juni fastställdes detaljplanen för Solhöjden. Beslutet innebar att den första visionen för området är klar. Nu har planen vunnit laga kraft vilket betyder att nästa viktiga steg kan tas i att förverkliga visionen om att skapa ett av Norrlands bästa lägen i Timrå.

Läs mer
16 februari 2023

Solhöjden väcker intresse på utmanande marknad

Samrådstiden för detaljplanen av Timrås stora bostadssatsning har nyligen avslutats. Under samrådstiden har myndigheter, sakägare och andra berörda fått möjlighet att inkomma med synpunkter...

Läs mer
25 augusti 2022

Projekt Solhöjden skriver markavtal med lokal aktör

Den 21 juni blev det klart att BoKlok var den första aktören att skriva markavtal om byggrätt i projekt Solhöjden. Nu står det klart att även det lokala bolaget Contractor har skrivit på ett markavtal.

Läs mer
21 juni 2022

BoKlok satsar i projekt Solhöjden

I maj fattade kommunstyrelsen i Timrå kommun beslut om att godkänna planprogrammet för projekt Solhöjden och arbetet med detaljplan och markanvisningar är i full gång. Först ut att skriva markavtal om byggrätt på Solhöjden är BoKlok.

Läs mer
25 maj 2023

Positiva besked kring Timrås bostadssatsning

Igår fastställdes planprogrammet för Solhöjden av kommunstyrelsen i Timrå kommun. Beslutet innebär att den första visionen för området är klar. Nu kan arbetet fortsätta och detaljerna sättas. Solhöjden är en viktig...

Läs mer
Se alla nyheter
Till startsidan
©2023 Timrå kommun
|
Solhöjden
|
Kontakt
|
Cookies
cross